torstai 7. huhtikuuta 2011

Aurinkoa ja värikkäitä namuja

Oli niin keväisen oloista kun aurinko paistoi olohuoneen ikkunoista sisälle ja lasipöytä vielä heijasti valoa kauniisti. Ainoa huono juttu auringonpaisteessa on, että kaikki pöly tulee näkyviin. Ja vaikka imuroikin niin siltin sitä pölyä näkyy. Niin sitkeää pölyä ainakin meillä.
Pöydälle piti heti laittaa tulppaanit ja värikkäitä pääsiäiskarkkeja pieniin lasisiin Aalto astioihin.


Olen etsinyt mattoa tuohon lasipöydän alle, sellaista hieman kesäisempää. Talvella siinä oli valkoinen villamatto, joka pääsi pesulareissulle mutta sitä en enää takaisin laita ennen syksyä.
Ensin ajatuksissa oli vaalean harmaa, joka sitten muuttui valkoiseksi ja lopulta ruskeaksi. Ikean nettisivuilta löysin jo kivan näköisen maton, luonnossa se kuitenkin osoittautui ihan kauheaksi. Askossa oli kaunis (myös luonnossa) mutta en tällä hetkellä halua maksaa matosta 300 euroa saati yli (kun on tuo remonttikin menossa).
Stockan Hulluilla päivillä olisi ollut juuri sellainen mitä ajattelin, Forme merkkinen paperi-puuvilla matto 160x230 cm valkoisena, harmaana ja mustana.
Mutta kun se on lähimmillään Turussa, höh.
Muuten olisi jonkun Turussa tai Helsingissä asuvan tutun voinut lahjoa hakemaan sellaisen, mutta siitä kun on nuo molemmat värit, valkoinen ja harmaa. Haluan nyt vaaleutta vaikka musta olisikin se paras ja keittiössä on juuri sellainen mustana.

Näistä kuvista aloin kyllä pohtimaan vaihtoehtoa olla kokonaan ilman mattoa kesän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti