perjantai 18. helmikuuta 2011

Extempore


Lähdin extempore päivä Tukhomassa -risteilylle. Alkoi niin paljon mieli shoppailemaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta. Ei paljon iltarientoihin tehnyt mieli kun heti syömisen jälkeen vain nukkumaan senkin takia että jaksaisi sitten kävellä kaupungissa. Tukholmassa oli vain pari astetta pakkasta, paljon mukavampi kuin täällä Suomessa. Kaupoissa oli paljon raitaisia vaatteita ja sininen on tullut takaisin. Pari vuotta sinisiä vaatteita on saanut etsiä ja nyt on taas yllinkyllin.
Mitään shoppailuhulluutta ei tullut harrastettua mutta jotain sentään löytyi.. Uudet saapikkaat oli pakko-ostos kun hytissä laitoin saapikkaita jalkaan niin vetoketju ei mennyt kiinni! Meinasi iskeä paniikki miettiessä että miten pääsen avonaisilla kengillä kaupoille asti. Sain kuin sainkin kengän kiinni enkä voinut ottaa sitä riskiä että olisin avannut vetoketjun uudestaan. Åhlens oli ensimmäinen kohde ja sieltä löytyi sattumalta oikein kivat kengät (oikeastaan paritkin). Täytyi vain ensin kokeilla vain vasenta saapasta ettei tarvinnut ottaa vanhoja kokonaan pois.
3702
Boomerang:in neule. Etsin neuletta jota voisi käyttää myös tunikan kanssa. Kaulassa on Snö:n koru joita on aina pakko ihalla ja ostaakin laivalta.
3703
Tässä korulöydöt, eli Snö:n korvikset, käsikoru ja kaulakoru jota voi pitää joko pitkänä tai kaksinkerroin.
3706
Pakko ostos.. Hyvä löytö kylläkin koska sellaisia saappaita jotka on tarpeeksi pieniä pohkeesta on vaikea löytää. Nämä on kapeat ja ne venyy tarpeen mukaan kun niissä on tommoinen resori.
3707
Kaikki ostokset onneksi mahtuivat kasseihin. Oli kyllä syntisen painavat kun tuli hamstrattua pari viinipulloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti