torstai 10. helmikuuta 2011

Arpaonnea ja voi sitä iloa


Marimekko juhlii tänä vuonna 60 v synttäreitä ja jokaisessa Marimekon omassa liikkeessä oli sellainen arvonta, jossa voittaa Matkuri-kassin ja siihen saa sitten laittaa niin paljon tavaraa liikkeestä kuin mahtuu.
Noh, jälleenmyyjille oli samanlainen arvonta vähän  niin kuin "testinä", ja äitini lappu nostettiin ensimmäisenä.. Olimme sitten tiistaina ennen Helsingistä kotiin lähtöä sullomassa tavaraa Matkuriin. Ensin äiti sanoi että en pääsisi osingoille palkinnossa koska luuli sen olevan 200 euron arvoinen lahja, mutta meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun, kun kerrottiin että kyllä sinne kassiin saa ainakin 2000 euron arvosta kerättyä tavaraa. Pääsinpähän sitten osingoille mutta päättäminen oli todella vaikeaa! Vähän kaikenlaista Marimekkoa kuitenkin itseltäkin löytyy jo valmiiksi ja jos sinne olisi laittanut jonkin kassin niin se Matkuri olisi jo tullut täyteen..
2442
Tällaisia saimme sitten mukaamme.

Kesäihanuus. Näyttää mallin päällä lyhyemmältä mitä oikeesti on tällaisen "normaalin" ihmisen päällä. Vielä kun löytäisin tuonne alle samaa keltaista olevan lyhythihaisen.
2444
Tälläinenkin sinne kassiin eksyi.
Ps. Kannattaa todella käydä jossain Marimekon omassa liikkeessä, tai vaikka parissakin täyttämässä arvontakuponki. Palkinto on todella huikea ja varmasti se on mieluinen, koska kassin värinkin saa itse valita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti